Školení hasičských sborů

Dne 19.10.2013 navštívily FVE Vepřek hasičské záchranné sbory z Kladna, Mělníka a Velvar. Cílem bylo ověření a konzultace správného hašení případného požáru na FVE.

Hasiči byli informováni o technickém zapojení FVE tak, aby se při případném zásahu dokázali vyhnout nebezpečí zasažení elektřinou. Současně jim byla předána zásahová karta, která veliteli zásahu umožní zorientovat celý tým ještě před dojezdem k případnému požáru a zjednoduší orientaci v celém areálu.

Podobná setkání hasičů a zaměstnanců Decci servis s.r.o. se budou pravidelně opakovat, věříme že jen na úrovni prevence.

Další novinky a tiskové zprávy

vizualizace FVE

Unikátní inovace, solární elektrárny citlivě zasazené do naší krajiny i solární panely jako přirozená součást našich domovů

Budoucnost moderní energetiky patří decentralizaci a agregaci zdrojů, které se navzájem doplňují a eliminují své slabé stránky. S ohledem na klimatické podmínky České republiky se bude především jednat o rozvoj solárních a větrných elektráren. Solární elektrárny tak budou hrát na trzích stále větší roli.

Další informace »

Jsme DECCI. Vytváříme infrastrukturu pro neomezenou energii.

DECCI je energetická skupina, která je jedním z průkopníků odvětví obnovitelných zdrojů v České republice.

Od svého počátku vnímáme důležitost inovativních energetických řešení a jejich integraci do našeho každodenního života.

DECCI je energetická společnost se specializací na na velké energetické celky. Jsme jedním z průkopníků odvětví obnovitelných zdrojů v České republice.

Řešení FVE pro firmy

Realizujeme všechny typy instalací na průmyslové, zemědělské objekty, hotely, carporty apod.

Řešení FVE pro domácnosti

Ideální řešení fotovoltaiky na střechách pro domácnosti. Včetně dotace Nová zelená úsporám.